Ismerje meg az Orthotech Laboratory szolgáltatásait!

Minden termékünk több évtizedes kutatói-, valamint fejlesztői munka eredménye. A munkafolyamatok során különös figyelmet fordítunk az orvosok és pácienseik igényeire egyaránt, így az általunk forgalmazott készülékek minden elvárásnak és egyéni igénynek maximálisan megfelelnek.

MyClearBrace

MyClearBraceA MyClearBrace készülék számítógéppel modellezett, és egy speciális 3D nyomtatási technológia segítségével előre elkészített átlátszó műanyag kupakok (más néven sínek, vagy ívek) sorozata, amelyek pontosan illeszkednek a fogsorra. Minden egyes darabon apró módosítások vannak az előzőhöz képest.

Ezek a módosítások mozgatják a fogakat a megfelelő helyre és irányba. Mivel a módosítások igen aprók, ezért a kezelés során jellemzően nincs fájdalom.

A készülék azonnal megszokható, és rendkívül esztétikus, hiszen az átlátszó műanyag gyakorlatilag láthatatlanná teszi a néző számára. A kezelési idő átlagosan 3-9 hónap (lehetnek eltérések), attól függően, hogy milyen a kiinduló állapot, és mi az elérendő cél.  A viselési idő 20-22 óra naponta.

ALF (Alternative Lightwire Functionals)

alf-1Az ALF sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően eltérő esetekben is hatékonyan alkalmazható. Folyamatosan szájban lehet, és kényelmes használatot biztosít. Maximális komfortérzetet nyújt, így szinte észrevétlen. Állandó kis erő leadásával éri el a kívánt hatást, így nem okoz kellemetlenséget. Többnyire láthatatlan, így a gyermekek a kezelés ideje alatt is megőrzik magabiztos mosolyukat.